Гласувайте

Гласувайе за нас от
ТУК

сряда, 11 юли 2012 г.

Нина Добрев: „Феновете не одобряват избора на Елена“


 
Недоволства около поредицата „ Дневниците на вампира“

Недоволства около поредицата „ Дневниците на вампира“
Нина Добрев от „Дневниците на вампира“ сподели, че почитателите на поредицата не харесват избора на Елена, която предпочете Стефан. Вампирът беше предпочетен пред по-красивият му брат Деймън и това не се хареса на феновете.
„Имам усещането, че не съм оправдала доверието на зрителите. Все пак мисля, че в сюжет с любовен триъгълник тези работи се подразбират. До един момент дадохме всичко от себе си , за да радваме феновете си“ –разказа актрисата.
Нина побърза да издаде и малка тайна от предстоящия четвърти сезон на телевизионната поредица. Тя спомена, че е възможно до края на сезона екранните им герои с Иън Сомърхолдър да се съберат.
„Няма нищо сигурно. Всичко може да се случи. Времето променя обстоятелствата , без значение от хората и взаимоотношенията между тях“- каза Добрев.
В същото време из интернет форумите , почитатели на „Дневниците на вампира“ не спират да обсъждат защо Елена е избрала да предпочете Стефан. Най-запалените почитатели изразяват мнение, че Елена е героиня, която поставя своя живот на последно място. Тъй като единият от братята Салватор има по-голяма нужда от нея, Елена избира да бъде до него и да загърби собственото си щастие.


НИЕ ОТ САЙТА НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ ПОЛ НАПРОТИВ ДОРИ ГО НАМИРАМЕ ЗА ДОБЪР АКТЬОР НО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВИ ПОКАЖЕМ НОВИНИТЕ И ВИ РАЗРЕШАВАМЕ ДА ОБСЪЖДАТЕ В ЧАТ КУТИЯТА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар